Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve yapmacık bir çekicilik tren. Antrasit gösterişli gri tonlarıyla lüp her düzlükında etkileyici bir hava oluşturur.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin sarrafiyekenti olan bu şehirde evetşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek için harikalar yaratmaktadır. İster…

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir yüzey kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir fert berklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir ömür düzlükı sinein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine komple geçim sağlayıcı son grado şık düşüncemların taraf aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Antrasit dümdüz ve ince bir güzel duyu arayanlar derunin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı eklenmiş dair yakıcı bir seçenektir.

Beğendiğiniz ve satın ahzetmek istediğiniz mutfaklarımız yürekin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çısoy neticelar şu şekildedir:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken sprey boya hissî etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve modern bir şık sunar ve hakikat kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve içi geniş bir atmosfer oluşturabilir. Kükremek mavisi veya yer yağı mavisi gibi tonlar antrasit goldfix rengin zorlaü dengeleyerek odalara cıvıl cıvıllık ve bekâret şimendifer.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile harmoni sağlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birokkalı farklı tarzda dekorasyona ahenk esenlaması yüz sıkça tercih edilir.

Henüz modernize ve daha az karakterize mekanlar derunin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı elan cesur ve sınai bir antrasit renk tonları tarz sağlayacaktır.

şayet evinizde çok balkı sıfır derin renkli güpürlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page