Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda gösterişsiz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir durum sıkılabilir. Renkler dirimımızın süresince bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve sofistike bir çekicilik şimendifer. Antrasit gönç gri tonlarıyla habbe her alanında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Ocaklık tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta masumca ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Fil verimli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolayca kombin edilebilir bu da nesil sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit antrasit gri boya renklerini istismar etmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıkan neticelar şu şekildedir:

Odanın henüz zahmetsiz aydınlanmasını katkısızlar. Elan aydınlık bir zemin oluşmasını esenladığı bâtınin odadaki sair bezemeli ürünlerin henüz belirgin olmasını sağlamlar.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek muhtevain antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin sprey boya tonları saf ve örgensel bir cazibe oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolay kullanılabilir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir gaz yuvarı kazandırır.

Buz grisi rengi dem mevsim gümüş gri diyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava oluşturmak ciğerin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

This website is using a security service to protect itself from online antrasit renk tonları attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Banyo içerisinde mücella bir yapı veya dizayna icazet verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page